9/18/2012

Cash4Girls

"Gratis geld verdienen via internet, dat kan gewoon niet!" heb je vast wel eens gedacht. Nou, niets is minder waar. Ooit gehoord van Cash4girls? Dit is een online spaarprogramma voor meiden, waarbij je door emails te lezen en te klikken op banners geld kunt verdienen. Benieuwd? Lees snel verder voor meer uitleg!


Om Cash4Girls aan te maken moet je persoonlijke gegevens als je adres invoeren, dit kun je gewoon doen omdat dit een totaal virusvrije en betrouwbare site is. Maar eh, hoe kunnen ze jou nou betalen? Hoe moet je je aanmelden? En hoe verdien jij geld?

Hoe moet je je aanmelden?
Voor je kunt beginnen is het belangrijk dat je je aanmeld. Dit is totaal niet moeilijk. Je voert je je gegevens in, denk aan naam, adres, wachtwoord, postcode, etc. en klikt op oke/done/ga verder (ik weet niet uit mijn hoofd wat je precies moet hebben, haha). Hierna ontvang je een e-mail met een activatie link. Wanneer je daarop hebt geklikt krijg je de vraag of je een lippenbalsem thuisgestuurd wilt krijgen of dat je (ik geloof) €0,25 krijgt. Aan jou de keus. Wanneer je dit heb gedaan kun je verder gaan met het verdienen van geld!

Verschillende manieren om geld te verdienen.
Er zijn via Cash4Girls een aantal manieren om geld te verdienen. Aan de linkerkant van je scherm is een menu, met een kopje: "Nu verdienen". Hierbij heb je verschillende mogelijkheden. De eerste is "Facebook Likes", hier heb je facebook voor nodig en je verdiend hier geld door de daar staande facebook accounts te liken, het verdient hier tot 5 cent mee. Daaronder heb je "Emails lezen", je krijg iedere dag een aantal mailtjes, wanneer je die opent en klikt op "vergoeding ontvangen" krijg je 1 cent. Dan heb je nog "klikken op banners", hier moet je klikken op de aangegeven banners om geld te verdienen, hoeveel weet ik niet precies. Ook is er "klik en win" waarbij er banners zijn en de 70e klikker 10 cent verdient!

De allerleukste manier om aan geld te komen!
Dat was nog niet alles, er is nog een manier, maar deze is zo gaaf dat ik er even een speciaal kopje aan wil besteden. Met deze manier kun je heel veel geld verdienen, nouja, het is maar wat je veel noemt, maar ach. Wanneer jij een vriendin uitnodigd en die vriendin maarliefst €0,50 cent verdiend heeft, krijg jij eenmalig €2,50. Supertof toch!

Maar hoe komen zij nou aan het geld dat ze jou geven?
Ik snap dat dit toch wel fijn is om te weten, vandaar dat ik dit toch ook even uit wil leggen. Alle banners, mailtjes, etc. komen van adverteerders, die reclame maken voor hun bedrijf. Zij betalen Cash4Girls voor het maken van reclame, en zo komen zij aan geld, en dat wordt gebruikt om mensen te betalen.

Ben jij zo enthousiast geworden dat jij ook graag een account wil op Cash4Girls? Je kunt je aanmelden door op deze link te klikken! Veel succes met het verdienen van geld, en ik zie jullie snel weer!

xx Maartje
2 reacties:

Anoniem zei

Maar hoe krijg je dan zelf dat geld ?xx

Maartje zei

Dat kun je als het goed is over laten maken op je rekening :)

Een reactie posten