11/17/2012

Catrice NEONaturals

Neon was afgelopen zomer helemaal hip. Catrice voorspelt dat dit nog wel even zo blijft en brengt daarom een NEON vs. Natural collectie op de markt. Perfect voor het creeëren van een Moon Manicure volgens
Catrice. Benieuwd naar alle kleuren? Dit zegt Catrice:
Neon is opvallend en overduidelijk extravert! Nude daarentegen is een stille kracht. Hebben deze twee iets met elkaar gemeen? Totaal niet, maar toch vormen ze het perfecte paar! Ze creëren een waanzinnige spanning en zijn perfecte contrasten. De nieuwe Limited Edition “NEONaturals” by CATRICE nodigt uit om met felle kleuren de wintermaanden op te vrolijken. NEONaturals biedt oneindig veel mogelijkheden door superfelle kleuren met zachte natureltinten te combineren. Nude wordt speelser en neon eleganter. NEONaturals brengt vanaf half december 2012 t/m half januari 2013 felle trendkleuren van internationale ontwerpers op de nagels: zes neon- en zes natureltinten voor eindeloze looks. Individueel te gebruiken of als kleurduo voor een prachtige 'moon' manicure – nagels als ultieme fashionaccessoire!
Laten we maar beginnen met mijn favoriete gedeelte, de NEON kleuren!
De eerste 3 Neon kleuren zijn een fele gele, een kleur tussen oranje en geel in en een mooie oranje. Over het algemeen dekken neon lakken niet heel goed, daarom ben ik echt heel benieuwd naar deze prachtexemplaren. Ik heb de namen er meteen bijgezet, voor het gemak. Ik vind zelf "Mr. Brightsight" de mooiste van deze 3.

Dan hier de andere 3 Neon kleuren.Een koraalkleur, een roze en een paarse. Waarvan ik de roze toch wel supergaaf vind, en de paarse me ook erg aanspreekt. Ik vind ze eigenlijk allemaal wel heel gaaf. Wat Catrice zegt over deze Neon lakken:
Neon vs. nude: zes nieuwe signaalkleuren in felle tinten. Van flitsend geel tot spetterend lila. Dankzij het extra brede kwastje is slechts één streek nodig voor een prachtig resultaat met wow-effect. De ultiem langhoudende textuur, perfecte dekking en extreem glanzende kleur maken elk nageldesign speciaal. 

Dan verder naar de Nude lakken.
Persoonlijk vind ik de nudekleuren iets minder, maar dat ligt aan mij denk ik, haha. De mooiste van deze 3 vind ik "Makes me smile", die is iets aparter dan de rest.

Hier zit één hele mooie tussen vind ik zelf, "Be naturally crazy vind ik echt erg mooi, er zit een soort speciale glans in die hem heel gaaf maakt. Wat Catrice zegt over deze Nude lakken:
Nude versus neon: een zachte focus in zes subtiele, natureltinten. Licht gebroken wit met glinstereffecten, teder ‘greige’, warm bruin en taupetinten. Individueel aangebracht geven ze een elegante look. Als duo met een NEON Nail Lacquer zorgen ze voor een spectaculaire kleurkick met een aards tintje. De innovatieve textuur, dekking en glans maken deze Ultimate NATURAL Nail Lacquers tot een must-have. 


Dan brengt Catrice ook nog een speciaal nail art kit uit, hierin zitten tips voor het maken van een moon manicure en een nail art kwastje.
Volgens Catrice:
Revolutionair als de maanlanding, maar dan voor nagels: moon manicure. Met de professionele Nail Art Brush en de Tip Guides is het aanbrengen van de moon manicures zeer eenvoudig. Het witte halve maantje op de nagels wordt gelakt in een andere kleur om een bijzonder contrast met de rest van de nagel te creëren. Trendy nagels in drie gemakkelijke stappen: lak eerst alle nagels in één kleur en laat ze drogen. Breng daarna de Tip Guides aan en lak het nagelmaantje vervolgens in een andere kleur met gebruik van de Nail Art Brush. Naast de Nail Art Brush, bevat de Nail Art Kit 30 tip guides en styling tips.

Maar wat is nou precies een moon Manicure? Ik heb even wat foto's voor jullie opgezocht en een kleine how-to geschreven.

Er zijn twee manieren voor het maken van deze Moon Manicure, dus ik heb ze beiden even beschreven.
1. Lak je nagels in een kleur naar keuze.
2. Plak de tips (je kunt hiervoor ook French Manicure tips gebruiken) op de goede manier op je nagel.
3. Nu lak je met een andere kleur, het grootste gedeelte van je nagel nog een keer, niet daar waar het maantje komt, maar het andere gedeelte, haha.

De andere manier:
1. Lak je nagels in een kleur naar keuze.
2. Plak de tips (je kunt hiervoor ook French Manicure tips gebruikenm) op de goede manier op je nagel.
3. Vul nu het kleine stukje waar het maantje moet komen in.

Ik hoop dat jullie dit een beetje leuk vonden en ik ben erg benieuwd wat jullie van deze collectie vinden,
xoxo Maartje

0 reacties:

Een reactie posten